Tjenester - Velkommen til Nyland Maskin
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bilbering

Har du vært uheldig på veien og trenger øyeblikkelig hjelp?  Ring vår vakttelefon 95 70 60 00. Vi har 24 timer service og hjelper deg med bilberging om uhellet skulle være ute.

Landbruksentreprenør

Vi er sertifiserte maskinførere  med lang erfaring fra landruskbransjen. Vi hjelper deg med å holde orden på ditt landbruk med alt fra pløying, grøfting, beitepussing, til gjødselkjøring og rundballepressing.

Transport

Hva kan vi frakte for deg? Vi har både lastebil og kranbil tilgjengelig. Vi hjelper deg med transport av maskiner, flytting for privatpersoner og større elementer og budtjenester.

Følgebil

Enten om det fraktes en større last eller hjelp over fjellkjeder så har vi følgebilder tilgjengelig. Vi sørger for at både lastebiler og privatbilder kommer seg trygt frem til målet.

Snøbrøyting

I vinterhalvåret kommer det ofte mye snø og veier og parkeringsplasser må måkes for snø. Som kunde skal du være trygg på at jobben blir gjort innen de tidsrammer og budsjetter som er satt.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?